Prijava na sudjelovanje u edukaciji "Crowdfunding"

U okviru provedbe EU projekta ''Partnerstvo za prostor'', kojeg provodi Udruga Carpe Diem zajedno s partnerima Gradom Karlovcem, Javnom ustanovom Natura Viva, Udrugom za lokalni razvoj 'Turbina promjena', Društvom naša djeca Karlovac, Integrativnim centrom mentalnog zdravlja i Društvom za promicanjem kulture življenja ''Zvono uz Kupu'', Upravno vijeće Projekta ''Partnerstvo za prostor'' poziva zainteresirane organizacije civilnog društva iz Karlovca da se prijave na BESPLATNU edukaciju Crowdfunding.

Ovom edukacijom će se upoznati OCD-e s crowdfunding načinom financiranja, kako koristiti dostupne platforme te kako izraditi i voditi kampanju prikupljanja financijskih sredstava.

Edukacija će se održati u ponedjeljak, 27. lipnja, u vremenu od 09:00 do 17:00 (s pauzama). Edukacija će se održati u Društvenom centru ''Prostor(i)ja'', Mije Krešića 4.

Više detalja i prijava na edukaciju nalazi se na poveznici: https://bit.ly/3Q1nraq

Prijave na radionicu su otvorene do ponedjeljka, 20. lipnja 2022. Jedna udruga može prijaviti više od jednog polaznika.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN STOGA VAS POZIVAMO DA SVOJU PRIJAVU PREDATE ŠTO PRIJE I DA NAS OBAVIJESTITE U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD EDUKACIJE KAKO BI VAŠE MJESTO BILO USTUPLJENO NEKOM DRUGOM ZAINTERESIRANOM KORISNIKU.

Svi polaznici na kraju edukacije dobivaju potvrde o završenoj edukaciji. Prijavom na ovu edukaciju pristajete na poštivanje svih epidemioloških mjera predviđenih važećim pravilima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na e-mail adresu:

prostorija@carpediem.hr

------------------

Projekt 'Partnerstvo za prostor' UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih CARPE DIEM i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.