Prijava na sudjelovanje u edukaciji "Vidljivost OCD-a"

U okviru provedbe EU projekta ''Partnerstvo za prostor'', kojeg provodi Udruga Carpe Diem zajedno s partnerima Gradom Karlovcem, Javnom ustanovom Natura Viva, Udrugom za lokalni razvoj 'Turbina promjena', Društvom naša djeca Karlovac, Integrativnim centrom mentalnog zdravlja i Društvom za promicanjem kulture življenja ''Zvono uz Kupu'', Upravno vijeće Projekta ''Partnerstvo za prostor'' poziva zainteresirane organizacije civilnog društva iz Karlovca da se prijave na BESPLATNU edukaciju Vidljivosti OCD-a.

Ovom edukacijom se želi povećati vidljivost OCD-a na lokalnim razinama i objasniti polaznicima kako dosegnuti veći broj korisnika, kako povećati učinkovitost korištenja medijskih alata te komunicirati s medijima i javnosti. Polaznici će učiti o vrstama medija i medijskoj pismenosti, saznat će koje su društvene mreže najbolje za određene aktivnosti i strategije te što je to komunikacijska strategija i kako ju izraditi. Također će naučiti napisati priopćenje za medije i kako pozvati medije da izvještavaju o određenoj akciji organizacije, a uz to će dobiti i sve važne informacije o mogućnostima Canve, InShota kao alata za obradu fotografija i videa te izradi materijala za Instagram Story/Reels.

Edukacija će se održati u petak, 3. lipnja, u vremenu od 09:00 do 17:00 (s pauzama). Edukacija će se održati u Društvenom centru ''Prostor(i)ja'', Mije Krešića 4 i realizirat će se sukladno važećim epidemiološkim mjerama.
Edukaciju će voditi Sara Bojić, PR profesionalka s iskustvom u upravljanju društvenim medijima, digitalnom marketingu i upravljanju projektima.

Više detalja i prijava na edukaciju nalazi se na poveznici: https://bit.ly/384oYvm

Prijave na radionicu su otvorene do petka, 27. svibnja 2022. Jedna udruga može prijaviti više od jednog polaznika.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN STOGA VAS POZIVAMO DA SVOJU PRIJAVU PREDATE ŠTO PRIJE I DA NAS OBAVIJESTITE U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD EDUKACIJE KAKO BI VAŠE MJESTO BILO USTUPLJENO NEKOM DRUGOM ZAINTERESIRANOM KORISNIKU.

Svi polaznici na kraju edukacije dobivaju potvrde o završenoj edukaciji. Prijavom na ovu edukaciju pristajete na poštivanje svih epidemioloških mjera predviđenih važećim pravilima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na e-mail adresu: 

prostorija@carpediem.hr

------------------
Projekt 'Partnerstvo za prostor' UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih CARPE DIEM i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.